Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

3:e advent

Av Posted on Inga taggar 4

3:e adent i helgen, vart tog december vägen? Jag tycker att helgerna är så mysiga nu. Vi bakar, pysslar och pyntar och försöker att göra allt med lust. Det ska vara enkelt, mysigt och lustfyllt. I lördags klädde vi granarna. Barnen fick ju sin egen lilla gran i år som står i allrummet bredvid deras båda rum. Känns som en mysig tradition.

På luciamorgonen vaknade vi således till en klädd gran och dukade upp en frukostbuffé på vardagsrumsbordet med lussebullar och färska frallor. Med sprakande brasa, nybryggt kaffe och massa tända ljus, det är väl ändå definitionen av mys. Älskar det!

Granen och pianot. Där satt jag hela kvällen igår och spelade och sjöng julsånger med änglaspelet som snurrade.

Idag var det som bekant måndag igen och på agendan stod bland annat ”poddinspelning”. Den här gången var jag dock gäst i en ny podd som Vårgårda hus har skapat. Hojtar såklart när avsnittet finns ute!

Så min dag har mest spenderats just precis här – på mitt kontor! Min egna lilla kreativa plats där jag kan skapa fritt och ha mina projekt framme. Jag är så glad att jag gjorde ordning här inne i början på hösten!

Dessutom fick fiolfikusen från vardagsrummet flytta in här på kontoret nu när granen flyttat in. Jag tyckte det blev himla mysigt!

Ha en fin start på veckan nu!