Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sneakpeak på vår hall

Hur har er helg varit? Min har varit väldigt mysig. I fredags var vi hemma hos min mamma som fyllde år och i lördags kom mamma och pappa till oss för att baka ett stort lass med lussekatter. Jag hängde upp en första adventsstjärna i köket i fredags för att komma in i lite adventsstämning. Det, julbelysning och doften av lussebullar gjorde den annars gråa lördagen väldigt mysig.

Annars då? Tänkte visa er en sneakpeak från vårt senaste byggprojekt här hemma – vår nyrenoverade hall. För några veckor sedan påbörjade vi bygget här. Hallen var från början en liten veranda med tak som de tidigare ägarna glasade in och gjorde till hall. När vi flyttade in var det bara ett litet rum på ungefär 6-7 kvadratmeter utan någon förvaring så planerna på att platsbygga förvaring här har funnits sedan vi flyttade in.

Jag ska sätta ihop ett helt inlägg med före/efterbilder och en beskrivning av hur vi gjort. Men jösses vilken lättnad det är att få undan alla skor och jackor. Hallen är ju det första man möts av när man kommer hem och det är verkligen skillnad när man möts av en mysig hall och inte en hög med skor… Vi har också beställt en ny ytterdörr eftersom den vi har nu har blivit skev och släpper in kalluft. Dörren kommer att ha ett ganska stort fönster med ännu mer ljusinsläpp. Det kommer bli SÅ bra!

Det är också väldigt praktiskt att ha en bänk att sitta på i en hall. Myset här inne nu alltså.. Vi är SÅ nöjda!

Snickerierna är målade i Grönt te 846 och väggarna i Kajsa 0903 från Beckers färg. Färger som återkommer ofta här hemma.

Ha en fortsatt fin söndag!