Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Måndag, sol och vårkänslor

På mitt skrivbord står en vas med somriga blommor. Det känns ju inte alls passande men eftersom jag fotade ett somrigt jobb i torsdags behövdes dem och nu förgyller de min måndag. Idag sken solen in här på kontoret och om jag slöt ögonen kunde jag nästan luras och tro att det var vår.

Älskar min nya stol som jag fick hem från Dakabom häromdagen. En vintagestol i bistrostil. Superfin men kanske inte den mest ergonomiska stolen i ett kontor? Jaja, då får jag ännu en anledning att ta korta pauser och röra på mig!

En amaryllis i väntat på att slå ut. Ni vet att ni måste köpa era amaryllisar nu va om de ska blomma lagom till advent? Man har ju gjort misstaget förr att köpa dem för sent så att man har blommande amaryllisar i februari typ. Just den här är aprikosfärgad, min absoluta favoritfärg på just amaryllis.

På mitt skrivbord just nu. Den här fina läderalmanackan från Personlig almanacka, massa gardinprover för ett stort inredningsprojekt jag jobbar med just nu och den finaste av lyckoamuletter från Katrin Bååth.

Kortet – ”Good shit will come to good people” är också från Katrin Bååth. Tänker att det är en väldigt fin påminnelse att ha här vid min arbetsplats. Ibland, när klimatet där ute känns hårt och kantigt, ska jag titta på den och påminna mig själv om att det alltid är bättre att vara snäll och bjussig. Till och med de gånger man får en armbåge eller två i magen.

Med det sagt hoppas jag ni får en fin start på veckan. Och kom ihåg – Good shit will come to good people!