Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Välkommen hem till oss!

Av Posted on Inga taggar 6

Noll grönt på löven men genom små små skott i rabatterna kan man ana att det är vår på gång.. Och åå vad jag längtar efter att dricka morgonkaffet på furstutrappen eller eftermiddagskaffet just precis här med en tidning i handen.

Här har jag planterat lite påskliljor på tok för tidigt, men du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart! Blir det för kalla nätter får jag täcka dem med duk för nu sjutton vill jag ha vår – ok?

Jag tycker att det är så fint att ha små sittgrupper lite överallt i trädgården och även om min man blir tokig på mig när jag kommer hem med ytterligare möblemang till trädgården (som vi såklart inte har någon plats att förvara under vinterhalvåret) tycker jag det både SER trevligt ut och ÄR trevligt att ha flera olika sittgrupper.

Det känns som en riktigt klassisk cafégrupp som kommer att hålla – i både kvalitet och stil – i år framöver!

Sådär, nu är det bara våren och värmen som saknas! Kom gärna snart och stanna hela vägen till sommaren. Tack på förhand!