Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De vackraste av skålar..

Av Posted on Inga taggar 5

Efter en liten bloggpaus tänkte jag kika in och dela ett jobb jag och min partner in crime Emma gjorde i mörkaste november. Vi fick äran att fotografera lite inspirationsbilder för Strömshagas nya färgställning på deras serie ”Ingrid”. Ingrid är en serie helt i plåt och består bland annat av de här fina skålarna med dekorativ kant på små tassar som jag har lite överallt här hemma. De nya färgställningarna går i rosa och gult.

Jag är så svag för vackra skålar och tycker de här är så fina. Förutom de två nya färgställningarna så har de kommit ut med en mindre variant också, perfekt för småplock, godis eller att lägga smycken i på nattduksbordet eller nycklar i på hallbordet.

Nya i serien är också ljushållarna med glascylindrar som också finns i alla färger och som enkelt kan komplettera skålarna i ett vackert men enkelt stilleben.

Den gröna ljusstaken fotades uppe i Noahs rum tillsammans med den här vackra lampan som är så gullig att ha såhär över ett skrivbord eller fönster.

Över vår diskho har jag Strömshagas vägglampa sofia som lyser upp med ett varmt mysigt ljus ovanför käksbänken. Det är så fint att den plockar upp mässingen i köksblandaren och detaljerna på ugnen.

Även kontoret fick prydas av Ingridserien, här i det gammelrosa utförandet. Tända ljus på skrivbordet och ett fång blommor kan ju pigga upp vilken grå dag som helst, tycker ni inte?

Vi fortsätter att jobba vidare med Strömshaga även i år, ett så roligt företag att jobba för! Nästa gång blir det med temat ”trädgård” och jag och Emma har hittat det mest magiska av växthus att fota i. Längtar!