Pressvisningar för våren 2018

Denna vecka är fylld av pressvisningar, vilket betyder att företag visar upp sina nyheter för kommande säsonger. Igår sprang jag runt på flera härliga vår och sommar-visningar i snökaoset här i Stockholm. Jag tänkte visa er några av mina favoriter.

Foto: Linum

Linum presenterade bland annat en kollektion de kallar för ”Ingrid”, efter vår älskade filmstjärna Ingrid Bergman förstås. En kollektion som ska kännas sofistikerad, cool och svensk, precis som Ingrid. De visade också andra produkter som verkligen fick mig att längta till våren.

Foto: Tres PR

Hos Tres PR fick vi se mycket fint från bland andra Love Warriors, Sthål, Potteryjo och Classic Collection.

 

Foto: Rörstrand
Foto: Iittala

Trendgruppen PR visade nyheter från bland annat Rörstrand. Servisen ”Swedish Grace” kommer i en ny färg – ”Midnattsblå”. En riktigt elegant färg som jag tror kan passa i många hem. Vi fick också se en nya färg på den klassiska Altovasen – ”Mossgrön”. Snygg! Eller hur?

 

Ps. Glöm inte att följa #husohem på insta, där finns fler bilder från denna inspirerande pressvisningsvecka.

 

Kram Matilda