Mina favoriter – Brunt hjärta blått

Jag skulle aldrig måla vita väggar hemma eller klä mig bara i svart. Jag gillar färg! Nödvändigtvis inte starka kulörer, dova kulörer är bäst tycker jag. Just nu i alla fall. Jag ändrar mig då och då, som man gör, men det är alltid färg som gäller för min del. Jag kan gilla att leta reda på nya färgkombinationer som jag inte tänk på tidigare och jag kan hitta dem på husfasader, i modetidningar eller i naturen.
Just nu är färgkombinationen blått och brunt en stor favorit för mig. Man kan se att den sakta har smugit sig in, både i inredning och modevärlden.

Foto: Bungalow
Bild: Bungalow
Bild: Rodebjer
Bild: & Other Stories
Bild: Chhatwal & Jonsson
Bild: Lousie Roe
Bild: Ferm Living
Foto: Bungalow
Bild: Tine K

Med hjälp av färg kan man enkelt sätta den känsla man vill åt. Jag gillar ton i ton då det ger ett mjukt och harmonisk intryck. Men ibland gillar jag även de starka kulörerna som syns och tar för sig. Vad jag väljer får humöret styra 🙂

Kram Matilda