Inredningsnyheter – Intressanta samarbeten

Min favoritbutik i Göteborg Artilleriet gör ett samarbete med Absolut Art och introducerar Artilleriet Artwall, ett inspirerande galleri som ständigt är i förändring. Etablerade och mindre kända konstnärer, designers, illustratörer och fotografers verk kommer att finnas hos Artilleriet och på deras hemsida, och allt kommer i små utgåvor. 


Kul samarbete tycker jag. Min tavelvägg här hemma skulle behöva lite utökning, så jag tänkte hålla koll på Artilleriet Artwall om min nya tavla kan finnas där.

Den svenska kreatören Liselotte Watkins har just nu utställning på Svenskt Tenn och har också släppt sin allra första inredningskollektion, skapat exklusivt för Svenskt Tenn. Vissa produkter ur kollektionen ”Via Sallustiana” som är döpt efter Liselottes hem i Rom kommer att bli permanenta i Svenskt Tenns sortiment medan en bordslampa, vaser, en dekorationskudde och en väggbonad säljs i limiterad upplaga.

Bild lånad av Svenskt Tenn.

I denna fantastiska kollektion står kvinnoillustrationen i fokus. En färgstark ovation till kvinnan som människa – utan att vara ursäktande.

Utställningen kan du se i Svenskt Tenns lokaler ända fram till den 3/11 och inredning kan du köpa både i butik och på Svenskt Tenns hemsida.

Kram Matilda