Helgläsning

Denna vecka gick otroligt snabbt. Redan fredag!
Idag jobbar jag med några av mina fasta sidor i Hus & Hem. På de första sidorna i tidningen som vi kallar ”Just nu” lägger jag fokus på inredningsnyheter och trender. Flera företag väljer allt oftare att inte presentera helt nya produkter varje säsong vilket jag tycker är jättebra och såklart viktigt ur en miljösynpunkt. Vi ser allt fler och fler produkter som är gjorda av återvunnet material, närproducerat eller på andra sätt är mer klimatsmarta än tidigare.

Nu ska jag fortsätta jobba med mina ”Just nu-sidor”. Men först vill jag önska dig en fin fredag och passa på att tipsa om lite fin helgläsning. I nummer 12 av Hus & Hem tipsar jag om återbrukade produkter under rubriken ”Återvunnet och åtråvärt” men du kan också läsa flera fina hemma hos-reportage och få massa snygga och smarta tips ur köksspecialen som finns i tidningen.

Fin helg till dig!
Kram Matilda