Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tulpanfluff och halltankar..

Av Posted on Inga taggar 15

Nu har vi bott in oss i hallen en dryg månad och vi är verkligen SÅ nöjda. Så till den grad att vi nästan glömt att det inte alltid sett ut såhär. Nu har vi visserligen lite fix kvar eftersom vi ska byta ut ytterdörren så fort det blir några plusgrader ute men det går ju snabbt! Då ska vi även fylla i de sprickor mellan pärlsponten som alltid blir när trät torkar efter några veckor.

Nu undrar vi hur vi ens kunnat leva utan en sittbänk för barnen att sitta på när de klär av och på sig skor och överdragsbyxor.

Nu har även solen börjat leta sig in här i hallen och snart kanske det här får bli en fröodlings-bänk istället för en hallbänk… Eller en dricka-ett-glas-vin-bänk i solnedgången? Båda funkar för mig!

Jag tänkte lista de fyra saker vi är mest nöjda med här nu när vi också ”levt” och bott in oss i hallen ett tag. Ok, här kommer dem, utan inbördes ordning:

  1. Sittbänken. Hur kunde vi ens överleva utan den? SÅ bra grej att sitta på när barnen tar av och på skor eller att sätta ett barn där när golvet blivit blött av snöiga skor osv.
  2. Garderob att gömma undan de flesta jackor, framförallt de vi inte använder varje dag. Det ger ett så mycket renare och lugnare intryck än en massa krokar med jackor.
  3. Skoförvaringen under sittbänken som sväljer minst 10 par skor. Jag vet inte hur ni är men jag älskar inte att snubbla över ett skoberg när jag kommer hem…
  4. Den ”dolda” eller inmålade knopplisten under fönsterbrädet i perfekt höjd för barnens jackor och väskor.

Något vi saknar då? Njae, jag tror faktiskt inte det..

Tulpanfluff. Jag är HELT kär i dessa dubbla, ljusgula pionliknande tulpaner. Alla andra tulpaner kan dra nåt gammalt över sig känner jag när jag ser dessa..

Jag älskar också att solen lyser och att den har lyst nästan varje dag nu. Jag blir helt lycklig över denna snöiga, kalla och soliga vinter. Känner mig faktiskt ganska tillfreds med att det är ett tag kvar till vår och fågelkvitter så länge solen skiner och det finns snö för ungarna att leka i!

Sist men inte minst får ni lite tulpanfluff för jag menar snälla, vem blir inte glad av detta?

Kram på er