Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Baktips till helgen!

Av Posted on Inga taggar 3

För några veckor sedan blev jag utmanad att vara med i Fairtrades Fika-utmaning på Instagram för att vara med och öka kunskapen om vad just Fairtrade-certifieringen innebär. I den här utmaningen gällde det att baka något med Fairtrade-märkt kakao och jag testade ett recept jag aldrig tidigare testat men som visade sig vara SÅ gott!

Först gör man en sats med chokladbollar (länkar till receptet längst ner). Sen gör man små kakor av halva smeten som man lägger in i ugnen på gräddning.

När kakorna är klara rullar man små chokladbollar av resten av smeten som man lägger emellan två kakor till en liten biskvi.

Detta blev oväntat gott och en helt ny take på den klassiska chokladbollen som ju i ärlighetens namn också är sjukt god!

Jag tar på mig noll ära för denna brillianta idé utan hänvisar till receptet som jag hittade hos grymma Fixasjalv.se.

Trevlig torsdag hörni!