Lekstugan är julpyntad

Åh nu börjar verkligen julstämningen smyga sig på här hemma! Jag var ute och fixade lekstugan idag och det var ju bara såå mysigt. Jag hade egentligen tänkt att göra det för några veckor sedan men hittade verkligen ingen inspiration då det där grå novembermörkret aldrig ville ge med sig och snön lyste med sin frånvaro. Nu har jag helt enkelt gett upp och tänker att om jag börjar i den här ändan kanske snön blir sugen på att signa ner lite lagom till advent. Vad tror ni om det?

Alltså hur ljuvliga är inte de fina leksakerna från Kidsconcept?! Har köpt dem i flera år till våra barn och nu har jag nöjet att samarbeta med dem dessutom, så himla kul!

Ni skulle sett minerna barnen gav mig när jag visade dem vad jag gjort, oslagbara! Tyvärr kunde jag inte föreviga dem relaterat till det där omtalade mörkret men lovar att knäppa av ett gäng bilder när det blir dags för julfika här inne. Eftersom vi äntligen fick dit fönsterna kan vi ställa in en liten värmefläkt och faktiskt leka även nu på vintern. Älskar för övrigt hur fina Micke gjorde dem, spröjs, linoljefärg och allt… Magiskt! Han kan min fina man…

Alltså denna kassaapparat, underbar! Minns så väl hur min egen lite mer 80-taliga såg ut 😉 Men även om den kanske inte var vackrast i världen så hade jag väldigt roligt med den. det där med att leka affär eller café är ju bara så mysig.

Egentligen skulle det finnas fler adventsljusstakar där inne men jag stötte på lite patrull när det kom till elförsörjningen så får nog kalla in experten för den lilla uppgiften… Eller, hmm, det handlar ju bara om att ta sig iväg till rätt affär och fixa nya skarvsladdar, det fixar jag alldeles själv!

Visste ni förresten att möblerna, hyllan och den lilla knopplisten också kommer från KidsConcept? Jag hade faktiskt väldigt dålig koll på att de sålde inredning också… Just dessa fåtöljer blev jag helt kär i då de påminner väldigt mycket om min underbara morfars favoritfåtölj.

Innan jag stänger datorn och kryper ner i sängen vill jag bara göra er uppmärksamma på den lilla sopskyffeln som står här inne. Förra julen var ni så otroligt många som undrade var Lilians skyffel kom ifrån, jag fick DM hela december typ… Den är ju 12 år gammal och säljs inte längre men så hittade jag denna hos KidsConcept och blev eld och lågor! Dels ville jag ha en här ute, det blåser in löv så fort man öppnar dörren, men jag ville också visa alla er som letade efter en minivariant! Kanske blir det årets julklapp 😉 Bra pris dessutom, 249kr.

Alldeles ljuvlig och väldigt lik den ni frågade efter 🙂

Hoppas ni får en fantastisk dag! Själv skall jag iväg på vad jag tror blir en alldeles underbar jullunch med Kay Bojesen tillsammans med fina Tilda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.