Svansjön goes street och en skadeskjuten kråka som tröstas med choklad…

Hej på er!
Hoppas att ni haft en skön lördag allihop!
Vi har ju som ni vet kört balett och teater under dagen vilket var otroligt kul idag. Efter alla lektionerna var klara och vi pillat i oss en härlig pastalunch så bjöd ett gäng underbara ungdomar på sanslöst kul underhållning! Balettakademien hade annordnat BA Street battles som vi började slötitta lite på under slutet av lunchen då dörren till deras lokal stod öppen mot restaurangen… Men alltså, jag tappade hakan helt… de var så sjukt duktiga! Vi kunde omöjligt lämna tävlingen utan smög oss upp på läktaren och satt där alldeles trollbundna. Det kommer nog bli svårt att få flickorna att fortsätta med klassisk balett efter det här 😉
Efter det drog vi oss hemåt via Täby C (kommer mer om varför lite senare…). M och alla änglar sådde bönor och majs medan jag drog mig ner i källaren för lite löpträning men usch vad segt det gick idag!
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så var jag väldigt sjuk i höstas/vintras och spenderade ett antal dagar vid olika tidpunkter inneliggandes på Danderyds sjukhus med kraftig andningspåverkan. Trots en mängd undersökningar så har man inte kunnat lista ut vad det är för fel på mig. Jag känner mig bättre idag än vad jag gjorde i vintras men orken är ungefär hälften mot vad den en gång var. För att känna att jag på något sätt trots allt inte håller på att dö så har jag börjat löpträna. Känner liksom att jag tar någon form av kontroll över situationen på det viset, kan jag springa så är jag inte dödsjuk ungerfär… Men idag var det tungt! Kände mig som Kråkan när han puttat mamma Mu upp för stegen till vattenrutschkanan 😉
Då var det extra härligt att komma upp och hitta den här lilla skålen med choklad som flickorna plockat till mig… Kärlek!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.