Vibrerande rengöring…

Hej på er!

Oj vad vi har slitit nu på morgonen… Skruvade isär sofforna för några dagar sedan och tvättade klädslarna och nu var det degs att få på dem igen. Varför känns det alltid som om de krympt sådär retsamt 5 cm? Well, efter mycket slit sitter de i alla fall på igen och är ganska rena även om lilla V han smita upp med en penna under ett obevakat ögonblick och dra några streck… Ooops!

Så till dagens tips!

Facial brushes

En typ av vibrerande, ibland roterande, ansiktsborste som används vid rengöringen av huden morgon och kväll. Varför man bör ha en?  De utlovar följande förbättringar;

– huden upplevs mjukare
– huden får en fin lyster
– rengör 6 gånger bättre än en manuell rengöring med händerna
– förbättrar möjligheterna för ett serum att gå ner i dermis genom att precis som en peeling hålla döda hudceller borta från hudens yta. 

Först använder man en vanlig rengöring för ögonmakeupen och efter det påbörjar man rengöringen med borsten och jobbar i följande ordning;

20 sekunder i pannan 
20 sekunder på näsan och hakan 
10 sekunder på vardera kind. 

Resultatet blir inte bättre om du trycker hårt mot kinden utan försämras snarare då borstens rörelser minskar och poleringen på så vis försämras. Du behöver inte köpa någon speciell rengöring utan kan använda den du brukar ha, det viktiga är att rengöra huvudet vilket förlänger hållbarheten.

Väldigt många hudvårdsmärken har en rengöringsborste i sitt sortiment och jag tror att det finns många bra där ute men här presenterar jag tre som jag vet ger riktigt bra resultat. 

Clarisonic Mia 2 – Detta är en fantastiskt bra rengöringsborste som går att anpassa till alla hudtyper och grad av känslighet då man kan välja mellan ett stort antal borsthuvuden. Rengöringen av huden blir klart förbättrad och känslan av att den går på djupet är påtaglig. 

Babor cleansing brush – En borste som vibrerar, cirkulerer ej, med otroliga 120 000 mjuka strån för att pigga upp och fräscha till din hud. De mjuka stråna gör att den passar alla hudtyper, även en känslig hud som normalt sätt blossar upp brukar klara denna borste. Vibrationerna blir som en lätt massage och skapar en ökad mkrocirkulation i hudytan vilket ger en direkt uppfräschande effekt. 

Skinsonic – Här är en riktigt bra allt-i-ett produkt där fyra huvuden igår; -för normal hud -för känslig hud -för återfuktning -för rynkreducerande massage. Har du tid och ork att faktiskt använda dessa huvuden så blir resultaten finfina!

Lycka till om ni testar, tror verkligen att ni kommer att gilla det!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.