Fredagshäng med nio gossar…

Happy friday!

Japp, den här veckan gick ju bara helt galet fort… Kanske beror på mycket jobb, tokigt mycket husbygge, mängder av skolaktiviteter, lek, stoj och annat bus! Jag hade helt enkelt inte tid att tänka på tiden… Dessutom omges jag av hela nio arbetande gossar med en miljon frågor hela dagarna…

Jag förstår om ni mest ser olika skruttiga jordhögar etc. här ovan men det gör inte jag… Den där gropen med en stenbumling i är min lilla dröm förstår ni, min glasveranda som nästan höll på att inte bli av. Det är den som kommer att göra matrummet alldeles fantastiskt härligt och som dessutom bidrar med 8 väldigt nödvändiga kvadrat så att vårt maffiga matbord (läs om det här) faktiskt får plats, hade blivit väldigt trångt annars… 

De omtalade bjälkarna i nya delen är nu på plats och elen är dragen på så gott som alla ställen, måste bara bestämma hur lamporna skall sitta vid badrumsspegeln vilket är väldigt svårt när man inte bestämt spegel ännu, beslutsångest!!!

Stolparna som står uppradade på ena bilden omgivna av för tillfället ljuvligt doftande syrener är själva grunden till vårt nya bullerplank. Det gamla hade begått självmord och höll sig enbart uppe med hjälp av livsuppehållande åtgärder i form av ett spännband fäst vid ett träd. Det är så otroligt roligt att se hur allt äntligen faller på plats! Alla de saker som jag tyckt varit så jobbiga under dessa tre år löser sig nu, mitt framför ögonen på mig… Fantastiskt!

Eftermiddagen blev i alla fall väldigt härlig med plättfest av rang och kompishäng, Lovisa hade med sig sin söta kompis Elin hem och de lekt sig väldigt hungriga i trädgården och önskade sedan plättar. Som ni vet så är ju även jag svag för dessa så jag var inte svårövertalad, mums blev det!

Nu får jag nog ta ett glas bubbel och njuta av de härliga fredagspionerna!

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.