Dammsugare till kinden – microdermabrasion

God morgon!

Här har morgonen varit väldigt mysig, lugn och skön… Kan bero på att jag inte varit sugen på att gå ut i regnet ännu och därför skjutit arbetsdagen framför mig en smula. De små grodorna leker omkring mig och vi tar det som sagt väldigt lugnt..

Idag tänkte jag tipsa om den här lilla apparaten som fått otroligt fina recensioner och kammat hem mängder av utmärkelser. Det är microdermabrasion för hemmet, en liten apparat som utlovar mer eller mindre mirakel. Genom att kombinera exfoliering och vakuumsug får man inte bara bort döda hudceller som vid en exfoliering/peeling utan ökar också cirkulationen och blodflödet i det behandlade området. Det i sin tur triggar kroppens eget läkningssystem vilket ger en ökad produktion av både kollagen och elastin. 

Att kunna göra detta i hemmet känns ju nästan lite för bra för att vara sant… Så vad blir då resultatet? En mjukare, hud med mer lyster där akne, fina linjer, rynkor och ärr sakta men säkert suddas ut… Före och efterbilderna är ganska otroliga vilket genast gör mig lite skeptisk samtidigt så vet jag ju vilka fina resultat man kan uppnå på salong vilket gör mig nyfiken…

Skall beställa hem en sådan här liten apparat och göra en utvärdering som jag lovar att dela med mig av! 

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.