En vecka kvar? Två? Bara en dag för lilla V…

Hej på er!
Måndag morgon och en ny vecka väntar, en där jag hoppas på att sååå mycket skall hända… Förra veckan trodde vi nog att målning/tapetsering etc. skulle vara klart i slutet på denna vecka, nu skulle jag nog gissa i slutet på nästa. Allt tar sån tid och snickare försvinner till andra ställen och jag känner mig lätt desperat. Nu har ju allt flutit på så bra hittills så jag får väl acceptera att det kan ske saker som sätter käppar i hjulet men jag läääängtar tills det är klart!

Något betydligt mysigare är ju att lilla V blir två år imorgon! För att det skall bli en så mysig dag som möjligt för vår lilla prins så tog jag hojen till Täby C i morse för komplettering av små gåvor och lite bredvidisar till de stora änglarna.

Startade äventyret med en latte på Gateau för att vakna till i lugn och ro, det är inte ofta som jag sitter ner utan att massa måsten snurrar runt i huvudet så det var riktigt skönt att sitta där och planera de små inköpen. När jag sedan satte fart så gick det ganska fort 🙂
En rådjurstrofé för att liksom knyta ihop Villes rum med entrén där alla viltdjur kommer att skutta runt på väggarna, lite bilar och utklädningskläder (bilder kommer imorgon).

 Som en bonus hittade jag lite fint till M och mig vilket gjorde cykelturen hem en smula äventyrlig/riskfylld. Gladdes dock åt vår fina nya cykelväg som åtminstone underlättade färden något. Det har verkligen blivit riktigt mysigt att cykla här i krokarna, den nya banan går genom hästhagar och åkrar och gör att det är en ren fröjd att ta sig fram.

Nu är det dags att jobba i några timmar…

Kram!

H


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.