LOVELY LINEN…

I samarbete med Lovely Linen

 Nu är det december och julmånad på riktigt, finns ingen mysigare tid tror jag. Det där lilla julbarnet i mig lever i allra högsta grad och jag fullkomligt älskar att gotta mig i alla vackra juldetaljer. Blev dessutom lite extra lycklig över årets julkalender, vilken magi… Jag gillar verkligen Johan Ulveson  och det skall bli superkul att följa honom i det här sammanhanget.

Som en liten härlig surprise blev vårt sovrum framröstat till veckans bild hos Interiörmagasinet’s Instagramkonto. Jag blir så otroligt glad över all underbar respons dessa bilder fått, dels av alla underbara följare på Instagram och dels hos alla de som kommenterat och gillat de repostade bilderna, tack så otroligt mycket!

Ni är så många som frågat kring våra linnelakan, dels om färgerna men också om  kvalitén, hur sköna de är, tvättråd etc och jag kan inte ge dem annat än 5+.

Det här är ett samarbete men jag är väldigt noga med vilka jag väljer att ha som samarbetspartners och skulle aldrig välja något jag inte står för till 100%.

Dessa sängkläder är magiska och så galet lättskötta. Jag har provat flera linnelakan tidigare och det jag upplever som den allra största skillnaden är just kvalitén på tyget. Medan vissa kan vara mjuka och lätta från början finns den där lyxiga tyngdkänslan i dessa lakan, inget får mig att somna bättre än den där sköna tyngden ( jag kanske fortfarande är som en liten bebis som vill bli lindad 😉 ). Nej, skämt åt sido, vad jag menar är den där lyxiga hotellkänslan, när man kryper ner och känner sig som en prinsessa, eller prins för all del… Det känns som om jag kommer att kunna tvätta dem en miljard gånger utan att de kommer tappa den känslan. Att de dessutom blir snyggast av just torktumling gör ju inte saken värre direkt, vips så är de klara liksom! Den gröna färgen Jeep Green är min favorit såhär till jul men det finns massor av färger att välja mellan.

Det bästa av allt är att jag kan ge er ett superfint erbjudande såhär innan jul, för de är verkligen jättefina att julbädda med! Handlar ni ett påslakan hos Kardelen så bjuder de på ett örngott till ett värde av 399 kr! Allt ni behöver göra är att ange rabattkoden Hannasänglar i fältet för rabattkod!

Ha en riktigt mysig andra advent nu och njut av varandra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.