skapa mys i stugan

 

Idag har vi varit i Hundfjället och susat runt bland alla troll och sett Valleshow. Nu njuter jag av underbart doftljus från Klinta som jag plockade upp på Mindful living Inreder igår. Som ni ser blev det en favvotidning och de ljuvligaste mandeläggen i världen! Det är verkligen tur för min hälsa att de bara dyker upp en gång om året, för då missbrukar jag dem verkligen.

 

 

Är så glad att jag hittade de här underbara ljusen för några månader sedan, älskar dem verkligen. Dels doftar de helt fantastiskt och som en bonus kan man använda oljan som bildas när ljuset brinner. Antingen kan man göra som jag och smörja in vintertorra händer eller varför inte vara snäll mot någon och massera lite?

 

 

När vi var här till Nyår valde jag den här doften och den var helt underbar så jag tog ett likadant den här gången. Vad hände med det där med att förnya sig?! Jag får prova något nytt nästa gång. Det som är så bra är att de är fria från konserveringsmedel, färgämnen, parabener, sulfater och animaliska ämnen. Doftoljorna eller de eteriska oljorna är dessutom tillverkade i EU och är inte testade på djur. Hur bra?! Vill verkligen förtydliga att jag inte är sponsrad med dessa, de är helt enkelt bara grymma!

Ha en härlig lillördag och njut av varandra!

Nu klirrar M med ett glas bubbel så det är dags för mig att sluta.

Kram!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.