Magen växer och veckorna rusar fram

Kommer ni ihåg den här fina moseskorgen som jag sålde på Tradera i våras? Helt galet så testade jag positivt samma dag som det började trilla in bud på den… Vad är oddsen? Well, då blir det massa nytt till den här lilla skutten istället.

Den här veckan har verkligen rusat fram. Födelsedagar gånger två, mängder med inköpsmöten, Formex och ett antal leveranser. När min barnmorska frågade hur mycket jag jobbade nu ville jag helst inte berätta för inte kan väl 16h/dag verka vettigt. Tur som bara den för hela familjen att det här är en fas som jag vet lugnar sig om bara någon vecka eller kanske två. Känner att jag skulle behöva hitta tid för att landa i den här graviditeten.

Någon form av liten sovplats här nere känns i alla fall nödvändig. Vi får se vad det blir…

Så vad hände just nu?

Allmänt
Känner mig helt ok just nu även om jag varit lite trött under en period. Det beror nog hoppas jag helt och hållet på att mina sköldkörtelvärden har legat åt pipan och nu har min medicinering korrigerats vilket jag hoppas skall ge resultat. Hade dessutom låga järnvärden så nu knapras det Niferex igen. Tänk vad härligt det är att följas av samma läkare som haft koll på mig under de tidigare graviditeterna, han är helt underbar och får mig alltid på så bra humör. Att barnen börjat skolan/förskolan igen känns faktiskt helt ok, det gör att vi alla kommer in i ett lagom tempo med alla rutiner igen.

Magen och kroppen
Ja, magen växer så det knakar. Känns sådär lagom liten men mysig på morgonen för att förvandlas till något enormt på kvällen. Precis där den skall vara enligt barnmorskan så det känns ju fint. Än så länge känner jag bara små pirr ibland och det trots att detta är vårt fjärde barn. Var lite nojig över det men då lugnade världens bästa barnmorska mig genom att lyssna på hjärtat som pickade på med 148 slag/minut. Annars känner jag mig ganska stark. Fick dra ner på promenadtakten mot slutet av Formexdagen men annars helt ok.

Cravings
Njuter av god mat, dille på laxqueneller, och försöker att äta varierat så att den där lilla rackaren där inne skall få det så bra som möjligt. Har under hela graviditeten knaprat majskakor så det är väl det enda som varit lite knasigt.

Ha nu en riktigt mysig kväll!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.