Det glittrar hos decided

Innehåller länkar till min shop Decided

Underbar paljettjacka från Petit by Sofie Schnoor! finns från strl 80-152! Passar grymt bra till alla fester nu vid jul men är lika snygg med jeans och sneakers till våren! 449 kr (80-98) 549 kr (104-152). Klicka på bilden för att komma till Petit hos min shop Decided.

Hej på er! Sitter nere i butiken och fixar med julleveranser, tänk att de reda börjar droppa in 🙂 Verkligen inte mig emot, det finns inte mycket som slår just helgerna runt jul/nyår. Oavsett ålder så är det som om man blir barn på nytt. Det bakas, piffas, lagas fantastisk mat och allt får ett gyllene skimmer över sig.

Tänk om ändå barnkläder hade sett ut såhär när jag var liten! Då var det en hel del skotskrutigt och duffel som gällde… Nu får barnen skimra ikapp med allt pynt istället. Älskar hur danskarna får till det där glittriga och guldiga utan att det för den sakens skull känns som Elsa och Anna 😉 De tar verkligen sitt barnmode på största allvar och jag bara älskar det.

Precis som hos vuxenmodet och inredningen såhär till jul dominerar sammet, guld och glitter i härligt dova höstiga färger. Vad som gör det så kul är att även myskläderna har blivit sådär glammiga. Hur härligt är det inte att ha ”pyjamasdagar” fast med en modetwist?! Precis så känns de grå/guldskimrande myskläderna från Petit by Sofie Schnoor som finns i strl 68-140.

När man vill glamma till det ordentligt och gå på fest kan man istället satsa på tyll, paljetter, guld, lila, gammalrosa och härligt frasiga klänningar.

Ljuvlig stickad kofta i guld och skimrande leggings med volanger från MarMar Copenhagen. Klicka på bilden för att komma till MarMar.
Fantastiska festkläder från MarMar Copenhagen! Klicka på bilden för att komma till MarMar.

Nu skall jag fortsätta att packa upp här nere och njuta av alla fantastiska plagg. Utmaningen blir bara att hitta plats för allt 🙂 Oavsett hur mycket yta det finns lyckas man alltid ha för mycket! Eller är det bara jag tro? Hmm, får bli bättre på att välja men allt är ju bara så vansinnigt fint! Hoppas att ni hittar något ni gillar till era små finingar!

Tröja med volangdetaljer grey glitter (strl 104-140). Klicka på bilden för att komma till tröjan.
Byxor med volang grey glitter (strl 104-140). Klicka på bilden för att komma till byxora.
Tröja med volangdetaljer grey glitter (strl 68-98). Klicka på bilden för att komma till tröjan.
Byxor med volang grey glitter (strl 68-98). Klicka på bilden för att komma till byxora.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.