snö, frisk luft och spa av bästa sort

Utsikten från soffan…
…och från vårt köksfönster.

Åh, vilken underbar dag jag haft. Först gos med Vilhelm när de andra var och simmade i morse och sedan en härlig frukost tillsammans med varma croissanter och härligt kaffe. Det känns så fantastiskt lyxigt att få vara här i vår lilla stuga, njuta av familjen och det fullkomligt fantastiska landskapet. Jag åker inte skidor den här gången, skulle vara så otroligt trist om jag skulle trilla eller bli påkörd såhär i slutet av graviditeten. Istället vilar jag här, kopplar av på riktigt och njuter av helt fantastiska promenader i lugn och ro. M skickar filmer från backen så det känns nästan som om jag är med och ser alla framsteg. Vilhelm susar på utan sele i år och tjejerna ger sig iväg på små äventyr, lyckan över att få känna sig lite stora. 

Idag när de kom hem från  backen hade de med sig massa godsaker från Lammet & Grisens deli samt massor av annat mumsigt som de tisslade och tasslade med. Efter en stund kom de och bjöd in mig till SPA. Jag har inte velat gå på något SPA här uppe i år av naturliga skäl, för er som läste om min PUPPP så vet ni ju att det ser ju ut som om jag har skabb typ. Dessutom gör det ont av alla sår som bildats. I vilket fall som helst så hade min gulliga Filippa tagit med sig sitt fotbad, en mycket efterlängtad julklapp, upp hit till stugan och nu var det laddat med hett vatten och bredvid stod en bricka med uppskuren frukt och ett glas bubbel. Vilhelm serverade frukten medan Lovisa tände ett doftljus och Filippa strök mig över den såriga ryggen. Så gulliga att jag inte vet vad jag skall ta mig till! Totalt bortskämd av tre små änglar!

Hoppas ni får en riktigt mysig kväll nu!

Kram

3 reaktioner på ”snö, frisk luft och spa av bästa sort”

  1. Det ser helt fantastiskt ut, och vilken fin familj du har som tar hand om dig när du inte är på topp❤️ Jag läste inlägget du skrev om PUPPP, och jag har ingen aning alls om det här kan hjälpa dig, för jag har själv aldrig haft PUPPP, men under min tredje graviditet i våras mådde jag så fruktansvärt illa och då hjälpte det mig lite att ligga på min spikmatta (den som kallas Shakti-mattan). Det låter ju flummeliflum, men när jag hade de värsta kväljningarna så halvlåg jag mot spikmattan med en massa kuddar bakom i sängen (ligga på rygg funkar ju inte i tredje trimestern) och efter några minuter släppte det allra värsta illamåendet. Spikmattan frigör oxytocin i kroppen som gör en avslappnad, och min far som är läkare resonerade kring spikmattan att det kan vara sk gate control-mekanism som gjorde att jag inte mådde lika illa när jag vilade mot den. Jag hade magsjuka på julafton nu och testade igen att lägga mig på spikmattan och ”tada!” det allra värsta illamåendet lade sig faktiskt! Nu vet jag tyvärr inte om det kan fungera mot klåda, men det kan ju vara värt ett försök. Det du går igenom låter fruktansvärt! Kanske kan impulserna som utlöses av spikmattan störa ut klådimpulserna på något vis? All kärlek till dig❤️

    1. Hanna Östberg

      Åh vad spännande det där låter! Helt klart värt att prova.. Det känns som att det gäller att bryta nerver som gått i spinn. Tack gulliga du!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.