Ebbas änglar

Alla bilder kommer från hemsidan för stiftelsen Ebbas änglar.

Hej fina ni!

Idag är det internationella kvinnodagen och jag vill uppmärksamma en oerhört stark och fin kvinna samt hennes dotter som aldrig kommer få möjligheten bli den fantastiska kvinna hon hade så enorm potential att bli…

Som några av er vet drabbades min före detta kollega och chef av en enorm sorg förra året när hennes enda barn, Ebba, togs ifrån henne under fruktansvärda omständigheter den 7/4. (Ni kan läsa om det här).

Ebba var och är ett enormt älskat barn… Att leva med att förlora den person som betyder allra mest för oss går inte att förstå. Att på något vis hitta en mening med allt, med livet, efter något så fruktansvärt meningslöst och tragiskt känns oerhört svårt.

Alla bilder kommer från hemsidan för stiftelsen Ebbas änglar.

Ebbas mamma, en fantastiskt stark och varm kvinna, har startat stiftelsen Ebbas Änglar som till minne av Ebba Åkerlund verkar till förmån för barn i Sverige som saknar ekonomiska förutsättningar att utveckla sin talang och sina ambitioner inom främst det idrottsliga eller kulturella området.

Alla bilder kommer från hemsidan för stiftelsen Ebbas änglar.

Själv säger Jeanette att arbetet med Stiftelsen Ebbas änglar till minne av Ebba och möjligheten att därigenom hjälpa andra barn känns viktigt och meningsfullt. Det har varit betydelsefullt i hennes sorgearbete och hon hoppas att stiftelsearbetet på sikt ska hjälpa henne att återfå sann glädje.

Det är precis vad jag önskar henne och har gjort sen den dagen allt blev svart, när vi fick höra att Ebba gått bort.

Jag minns det som igår, vi var i Sälen för att tillsammans som familj få njuta av ledighet och skidåkning… Allt det där man bara tar för givet. Jag minns hur jag flera nätter i rad vaknade alldeles kall med en enda tanke i huvudet;

Hon kommer aldrig att skratta på samma vis igen… Jag drömde att jag stod i köket på jobbet tillsammans med Jeanette och hörde hennes öppna och härliga skratt bara för att vakna till och inse att det aldrig kommer vara lika sorglöst igen.

Av just den anledningen hoppas jag att ni hjälper mig att sprida hennes stiftelse vidare. Att ni tar med era barn på en fantastisk och oerhört betydelsefull konsert. Att ni genom en så enkel handling bidrar till att fler barn får möjligheter de annars varit utan och att ni på något vis hjälper denna fantastiska kvinna att hitta glädje igen.

Här kan ni köpa biljetter till konserten.

Till minne av Ebba ❤

KONFERENCIER:

Kristin Kaspersen
KAPELLMÄSTARE:

Krister Lundqvist
MEDVERKANDE ARTISTER:

Lisa Ajax
Vivian Cardinal
Cotton Club
Gladys Del Pilar Bergh
Anders Ekborg
Rasmus Johansson Wiborg
Albin Johnsén
Ida-Lova
Nano
Oskar Nilsson
Janne Schaffer
Sylvia Vrethammar
Ulla Vrethammar
Dansare från Kindahls dansakademi
Barnkör
Orkester

Alla bilder kommer från hemsidan för stiftelsen Ebbas änglar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.