Ännu ett projekt sätts i rullning

Hej finingar!

Hoppas ni har en underbar söndag! Vi har haft en superhärlig dag hittills även om M stapplar omkring som om han vore närmre 80 än 40. Han ägnade gårdagen åt att springa upp och ner för olika kullar i Stockholm… Alla gillar olika och jag är helt övertygad om att jag hade trillat död ner om jag hade sprungit 60 km så lite haltande är väl ok.
Vi fick i alla fall lite feeling i morse när vi vaknade och bestämde oss för att besöka Zetas handelsträdgård. Så himla mysigt och härligt att få strosa runt och inspireras. Är det någon plats som blivit lidande efter alla år av husrenoveringar så är det vår trädgård. Vi har såå mycket att fixa, bland annat skall vi anlägga en stor rabatt i sluttningen framför den nya huskroppen. I drygt ett år har där legat markduk och stenar för att få bort ogräs… Det ser ju bara så himla trist ut så nu hoppas jag att marken är redo för lite växtlighet av den vackrare sorten igen. Är dock fullkomligt clueless vad gäller all form av trädgårdsskötsel så skulle verkligen behöva lite professionell hjälp när den där delen skall planeras.
Efter en stund blev barnen lite hungriga, vi också för den delen, så det fick bli en härlig lunch på caféet. Barnen smaskade i sig pannkakor medan M åt en räksallad och jag njöt av en fantastisk blomkålssoppa med mögelost ?
Nu får det bli lite häng (krattning) i trädgården i några timmar och sedan skall vi nog köra årets första grillning… Vårfeeling!
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.