Familjen på Valön

Hej på er!

Åh vilken fantastisk sommar vi har och vilken underbar stund vi stal till vår lilla stora familj… Det är ju så det är, vi jobbar hela sommaren vilket gör att sådana här ljuvliga stunder blir extra viktiga. Vi packade ihop hela familjen och åkte till Valön (ett naturreservat nära Bovallstrand). Det behövs verkligen inte så mycket mer, de där stunderna blir minnen som man kan leva på resten av året ?.

För Vilhelm är precis allt en upptäcksfärd just nu. Vår lilla snart-femåring njuter av och fantiserar ihop sin egen verklighet som blir en blandning av allt vi ser och gör med en touche av glitter, rymden och diverse hjältar och djur. Det gäller att hänge med och tolka vad som är fantasi och verklighet även om det brukar vara ganska tydligt ?

Utsikten här var bara magisk! Man blir ju en smula hänförd av naturen varje gång man tar sig tid att komma iväg en sväng från sitt annars ganska hektiska liv och en utsikt som denna gör ju att man tappar andan en smula och bara vill stanna upp.

Och Lilian då? Jo Jon trivs som fisken i vattnet vår lilla stjärna… för några dagar sedan blev hon fem månader och det märks verkligen. Hon är så nyfiken, glad och nöjd. Ögonen glittrar och som hon njuter av sina syskon. Jag försöker ibland bromsa Vilhelm då han inte riktigt har koll på hur ömtålig hon trots allt är men Lilian bara skrattar åt alla hans upptåg. Hon blir så bortskämd med kärlek att det inte kan bli annat än bra. Lovar att skriva ett litet inlägg om bara henne och utvecklingen snart, det är ju så kul och vet att ni bett om det.

Nu väntar snart middag på en superhärlig restaurang, Bryggcafét här i Bovall… Ha en fin kväll!

1 reaktion på ”Familjen på Valön”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.