Den magiska granen

Hej på er!

Tittar in lite snabbt i julstöket och tipsar om den där alldeles underbara granen från ByFaux som jag visat er på IG så många gånger.

Trodde nog aldrig att jag skulle ha något annat än en äkta gran men ni anar inte hur härligt jag tyckt att det varit att ha en vacker gran under hela advent som varken barrat eller orsakat kaos med vår lilla Lilian som stoppar precis allt i munnen. Det här är ju vårt fjärde bar och jag har inget minne av att de andra åt bark eller kol för den delen men den här lilla damen stoppar i sig precis ALLT hon kommer över.

Dessutom susar vi ju alltid iväg till Sälen en sväng runt jul/nyår och brukar komma tillbaka till ett antal lik (vi brukar ju ha flera granar) så det skall bli väldigt trevligt att i alla fall en behåller sin prakt över helgerna ;-).

Vad jag gillar bäst med den? Att den är så galet naturtrogen och inte så Disneygranig utan precis sådär spretig och fin som vi brukar ha här hemma. Man böjer och fäller ut alla kvistar själv och formar på det viset granen lite som man själv vill. När jag började kika runt på konstgranar så märkte jag att de flesta som var 240 cm höga hade en diameter på 155-165 cm! Vet ni hur sjukt vitt det är?! Vårt matbord har en diameter på 135 cm och där sitter vi 6 personer väldigt bekvämt… Vi skulle behövt en balsal för att kunna ha en så vid gran. Blev därför överlycklig när jag hittade denna lite smalare gran. som ni ser på bilderna är den inte tunn på något vis men inte groteskt stor, hihi.

Är ni också sugna på en eller något annat fint från deras julsortiment har ni 20% rabatt dagen ut så passa på! Använd koden HANNAJUL när ni checkar ut.

Nu skall jag njuta lite av den där fina granen och ta mig en kopp te, sedan väntar massa julbak!

Kram på er!

Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.