Nya och gamla bekantskaper…

Hej på er!

Så var det dags att ta klivet ut i det ovissa… Skrev ju att vi svängde förbi Täby C påväg hem i lördags, anledningen till detta festliga besök var helt enkelt att skaffa mig en ny arbetskamrat. Den är jättefin och tydligen väldigt bra men jag har aldrig jobbat med någon som hen… Låt mig introducera er för Mac! Hen ligger i andra änden av rummet och ser snygg ut medan jag sitter här hos tryggheten och skriver 😉

Tydligen så kan jag få komma till Apple store och mysa lite med dem medan de lär mig hur Mac och jag skall bli vänner och utföra stordåd tillsammans och det kanske inte är så dumt. Tanken var att jag skulle sätta mig in i allt idag men eftersom Ville är hemma så blir det svårt, han är mer sugen på att gå ut och leka i trädgården. 

Någon som jag däremot känner mig väldigt trygg och lugn med är vasen Dagg från Svenskt Tenn som just nu är fylld av en ljuvligt doftande rosa rosor. 

Nu skall jag närma mig Mac medan Ville sover i solen en stund… 

Wish me luck!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.