Tacksamhet…

...är vad jag känner efter dagens alla delningar och fina ord gällande mitt tidigare inlägg, tack snälla fina ni! 

Här hemma har vardagen rullat på som vanligt med skrubbsår, läxläsning och kvällsmys. Middagen blev lite av en improvisation då spishällen inte fungerade när jag skulle laga mat och hade tre hungriga barn som undrade om det inte var klart snart…

Vi hade en supersnäll och duktig kille från Söderkyl här i morse som bytte glas på vår häll och eftersom han var just duktig och säkert tänkte lite på sin hälsa hade han bett M att stänga av strömmen… Tyvärr hade jag inte en aning om det och M som är ute i vildmarken och ägnar sig åt aktiviteter som för medelålders män samman var således inte här och kunde tala om att han pillat i proppskåpet…

Ingenting som inte gick att lösa, värmde gårdagens rester vilket räckte till alla hungriga barn och själv åt jag just en kvällssuppé bestående av Start och vaniljyoghurt…

Hoppas att ni alla får sova gott nu så ses vi imorgon! 

Än en gång, stort stort tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.