Man blir glad för det lilla…

Hej på er!

Igår kändes det storslaget och lite magiskt då vi fick reda på att de gamla bjälkarna kom från Klarakvarteren… Lite som om bygget blev precis sådär mystiskt och härligt som jag hade hoppats på. Så idag hoppade vi tillbaka till ett helt vanligt bygge med takrännor som en av dagens största händelser 😉

Men jag blev glad för dem också, allt som tar det här ett steg närmre min vision är ju hur kul som helst. Att dessutom se hur otroligt noggranna våra målare är med slipningen av huset och restaureringen av våra gamla vackra fönster värmer lite extra. Jag är så glad över att husets tidigare ägare inte har bytt ut alla fönster, de är liksom själen i allt det här… Fönster, gamla knirrande golv och knasiga vinklar gör att jag vill bo precis just här och ingen annanstans. 

Kulturhantverkarna gjorde dessutom ett alldeles utmärkt jobb med brytningen av den gröna färgen, älskar lystern som linoljefärgen ger, längtar såå tills den kommer upp på huset men först krävs mer slip och tvätt på befintligt hus och en inte helt oviktig panel på den nya delen…

Nu väntar middag med målarna, tänkte bjuda dem på kycklinggryta som tack för ett rackarns bra jobb idag!

Och när man inte tror att det kan bli bättre kommer Flipps med en ljuvlig syren till mig!

Kram 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.