Vad hände bakom ryggen igår? Jo…


 

Hej hej!

Ännu en morgon har passerat och idag var det premiär för alla regnkläder, stövlar, vantar etc… Riktigt höstrusk var det faktiskt men vi var beredda, i fulla munderingar kom de iväg till förskolan och skolan. Ville var lite förundrad först men gillade grodstövlarna så skruttade glatt iväg. En som är betydligt mer tveksam till det där med regn är vår lilla Thierry, han föredrar hemmets lugna vrå och har funnit en ny favoritplats uppe på disken i köket 🙂

Så vad var det som hände bakom min rygg igår?
Jo, det försvann en vägg och fram kom en alldeles underbar blivande matsal! Det var verkligen helt fantastiskt vilken skillnad det blev på rummets karaktär! Från att ha varit ett ganska mörkt rum i lite svår storlek (passade nog bra som bibliotek/herrum för 100 år sedan) så blev det ett stort och rymligt rum som fullkomligt badar i ljus…

Vi var ju lite tveksamma till om vi skulle göra just den delen av utbyggnaden och jag är så otroligt glad att vi beslutade oss för det då det verkligen blev perfekt, bättre än jag kunde ana… Inte ens vårt enorma matbord kommer att se för stort ut här, det kommer bara se ut som om det alltid stått där. Jag ser framför mig hur det här rummet kommer bjuda på alldeles underbara minnen med fantastiska middagar och mängder av skoj.

Nu hoppas vi bara på att fönsterleverantören kan göra ett kanonjobb och leverera fönster så snart som möjligt.

Kram kram!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.