Från svett och tårar till glamour och AW av bästa sort…

Hej hej!

Precis som jag skrev i mitt förra inlägg så har veckan varit tuff husrenoveringsmässigt men det är inte det enda… Som en liten bonus har vår lilla Ville varit sjuk och haft det jättekämpigt på nätterna… feberkramper, kräkningar av mängder av slem samt enorm hosta… Han har det verkligen inte lätt den lilla ängeln. 

Eftersom jag tagit honom till husläkaren ett antal gånger och de bara har avfärdat det som virus och ”alla barn är sjuka” så fick jag nog i somras och filmade honom på natten så att läkarna faktiskt kunde få höra och se hur jobbigt han har det. Filmen tog jag med till läkaren på landet som gav honom astmamediciner och rekommendation att uppsöka barnläkare när vi kom hem till stan. Nu är vi ju här igen och äntligen är han inskriven på Martina barnsjukhus. Flickorna gick ju där i många år men när vi flyttade ut hit och hade husläkare så nära så tänkte jag att det inte skulle behövas längre men det gör det tyvärr… 

Så, efter besök på Martina i fredags har nu Vilhelm en remiss till ÖNH på Sophiahemmet för att vid tillfälle operera bort en del av mandlarna (precis som Flipps gjort). Det skall bli så skönt att äntligen kunna hjälpa honom.

Oj då, det här skulle ju handla om vår mysiga AW i fredags men ibland är det svårt att hålla tråden… Vi skulle på mycket efterlängtad AW hos fina vänner i fredags men eftersom Ville varit så dålig ville jag inte ta ut honom på äventyr utan vi fick spontant och fint flytta AW:n till oss. 

Underbara Sara och Ray och deras fina barn dök därför upp på avtalad tid med grytor och kastruller fulla av godsaker som de hade tänkt att bjuda oss på hemma hos sig… Nu fick de vara värdar hemma hos oss istället och de gjorde de verkligen med bravur, vilken fest de ställde till med !!!

Innan de kom hann jag dessutom med en löprunda och mitt nya program från sjukgymnasten, not bad! Men det var ingen dans på rosor, svetten rann och mag/ryggmusklerna fick kämpa…

Kram på er!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.