Första höstshoppingen…

WHEAT WOOL JACKET ANINE MELANGEGREY
WHEAT WOOL JACKET KLAES NAVY
Hej på er!

Hoppas att ni har en härlig höstdag vad ni än gör…

Här skiner solen på min rygg där jag sitter vid skrivbordet och jobbar i allt stök… Det går sådär faktiskt, vaknade med migrän i morse och var tvungen att sköta lämning mm då M började jobba supertidigt. Det gick såklart galant men efteråt kände jag mig ganska mörbultad.. 

 Väl hemma möttes jag av fina snickare som var här för att fixa de sista pannorna på taket samt av vår golvkille som skulle lägga ett avslutande lager hårdvaxolja på de nya plankorna… Det blir sååå fint och imorgon får vi gå på det, sätta in möbler och äntligen och då menar jag ÄNTLIGEN kunna beställa vår kyl/frys så att vi slipper flygande mat så fort vi öppnar minikylen… 

Igår hann jag med lite underbar höstshopping till både mig och änglarna. Det blev supermysiga stövlar från EMU till flickorna (som de älskade)… Vi har haft UGG tidigare och de höll fint men var ju inte alls tåliga. Dessa tål vatten och är lite mer känglika i skon även om de är supermjuka inuti och änglarna var som sagt väldigt nöjda och hade helst velat ha dem på sig redan idag. Lilla Vilhelm fick söta små lära-gå-kängor från Bisgaard, de har sjukt fina och väldigt bra skor som är lite nättare än t.ex Kavat som jag tycker har söta skor men vars kängor är väldigt otympliga. Jag är ju verkligen helt såld på danska barnkläder, de är så otroligt fina! Alltid härliga, lekvänliga och med dessa ljuvligt smutsiga lite dova pasteller…

Det blev en komplettering framåt kvällen när jag satt framför datorn så utöver de här mysiga plaggen kommer lite mums från How to kiss a frog, Little Pieces, Move by Melton, Mini A Ture, Wheat och Marmar Copenhagn hem till oss om några dagar…

Nu skal jag försöka att överleva resten av dagen trots att det känns som om jag hade en järnmössa på knoppen, inte alls en lika söt och rosa som den ovan…

Kram!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.