Godis från How to Kiss a Frog, Mini A Ture, Petis Bateau och Kappahl till änglarna…

how to kiss a frog

how to kiss a frogMini A Turehow to kiss a frogkappahlhow to kiss a froghow to kiss a frog
petit bateau

God morgon på er!


Så håller en ny arbetsvecka på att ta slut, tänk vad fort det går! Allt bara flyter ihop och så hamnar vi en vecka närmre jul… Som jag älskar julen. Finns det någon tid på året som jag favoriserar så är det just julen. Älskade underbara julen… Det har alltid varit så, det är något fint med alla underbara traditioner som går i arv. När vi bakar pepparkakor tillsammans och hela huset fylls av dofter så tänker jag på min mormor, underbara mormor som alltid satt framför spisen och vaktade pepparkakorna så att de inte skulle brännas vid… Som sagt, det är något fint med traditioner som väcker minnen från tider som vi så lätt glömmer i vardagens stress.


Ja ja, det var ju inte riktigt det jag hade tänkt att skriva om utan gårdagens leveranser till de små änglarna… Underbara små klänningar, byxdressar, skor och lite annat som kommer göra alla de små julkalasen som väntar till en piece of cake 😉


Det var som ett litet kalas i sig att se dem packa upp, prova allt och snurra runt runt runt och förtjust utbrista;


-Titta pappa, titta mamma… Kjolen står rakt ut och jag kan steppa! Om ni vill kan jag göra en liten steppshow för er!!!


Nu inväntar jag bara nästa leverans som är lilla Vilhelms… Tänk vad bra det är med alla fina nätbutiker som kan skicka så underbara godbitar till oss samtidigt som vi jobbar, lagar mat, hämtar barn etc… Dessa kom från, Howtokissafrog Babyshop och Boozt


Det känns helt ok för mig att handla i dessa butiker eftersom jag bor i Stockholm och därför inte behöver oroa mig för att jag förstör stadskärnan genom att bidra till att butiker lägger ner eftersom de utsätts för så hård konkurrens från nätbutikerna. Är jag på landet eller vid vår stuga i Sälen är jag däremot väldigt noga med att handla lokalt för att bidra till just en levande och härlig stadskärna där modiga butiksägare vågar satsa.


Ännu en utsvävning men en ganska viktig sådan… 


Hoppas nu att dagen blir mysig och att jag kanske inspirerat till en liten eftermiddagsshopping 😉


Kram!


Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.