It has begun… årets julförsäljning på Tradera!


Hej på er!

Här började dagen med sedvanlig runtrusning i huset för att se till att alla fått med det som krävdes för dagen, fått håren kammade, kläderna på kroppen och lite frukost i magen… Det är alltid lika spännande de morgnarna som M tränar och jag pysslar med det här alldeles själv. Måste säga att det gick ganska bra bortsett från att vi glömde ta dagens hutt av antibiotika… Det gjorde inte så mycket, alla barnen uppskattade mitt besök i klassrummen/förskolan då jag likt fluortanten kom och delade ut medicin. 

Dessutom passade jag på att prata med äldsta ängelns klass som för första gången skall få vara på sena skoldiscot och därför behövde lite extra pepp och inbjudan av mig som trivselgruppsförälder. Vi gick igenom vett och etikett samt vad eventuella godisar kommer att kosta 😉

Det blev visst en liten utsvävning från dagens ämne som är årets julförsäljning på Tradera. Jag brukar alltid ha en sommar- och en julförsäljning där alla ljuvligheter som änglarna haft läggs ut. Vi smygstartade lite redan i söndags och nu kommer det ligga ute fler varor denna söndag samt den 29/11. Det är allt från julklänningar som den ovan till overaller och underbara ullkappor. Allt ligger under Mikeeast som går att söka fram under Avancerad sökning (säljarens namn). Fler annonser läggs ut under de kommande dagarna.

Första utskicket gick idag så nu har jag fått frossa i silkespapper och små silverhjärtan och hoppas att de fina små kläderna får vara med om nya äventyr hos sina nya ägare 😉

Dags att pinna iväg och hämta lilla V…

Ha en riktigt skön kväll nu…

Kram!

H

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.