Vi har blivit yogisar…

Bildkälla https://annaottosson.se/blogg/  Hälsodrycker, foto: Helen Pe

Bildkälla https://annaottosson.se/blogg/. Hälsodrycker, foto: Helen Pe

Hej på er!

Vet ni vad? Vi har gjort ett seriöst försök till att hitta lite balans i vår stora familjs vardag. Tre barn med olika behov, skolor, förskolor och två vuxna med jobb på det ställer ju ganska höga krav på organisatorisk förmåga. 

Hur skall man hinna med att hjälpa och se alla? Se till att de hinner göra sina läxor, träffa kompisar och få ta del i de aktiviteter som de vill samtidigt som man är en familj som gillar att ta det lugnt..?

Efter ett långt och härligt samtal kom M och jag fram till att det är bäst om han kan komma hem lite tidigare på dagarna och därför börja sin arbetsdag i ottan… Det är lättare att vara ensam med tre barn på morgonen då det faktiskt mest handlar om att komma upp, få på sig kläder och njuta av en smarrig frukost.

Utöver det har Filippa och jag börjat på yoga, vi har blivit yogisar! 

Jag har liksom haft det på känn under en längre tid men jag fastnade för pilates och körde det under några år och jag blandade aldrig in barnen i min träning. Men så kom jag att tänka på en väldigt klok och vacker vän som är sådär magiskt spirituell och underbar och hon tar med sina barn i allt! Underbara dietisten Anna Ottosson kör yoga, har en fantastisk karriär i kombination med två ljuvliga barn som hon tar med i dessa härliga övningar… Det mumsas på gröna smoothies, hälsas på solar och stås i hunden samtidigt som de befinner sig mitt i den vardag vi alla rockar runt i.  Dessa fina människor fick alltså bli min inspirationskälla för att hitta harmoni i vårt mysiga men smått kaotiska vardagsliv. 

Igår körde vi vårt första pass tillsammans och det var fantastiskt härligt!

Ha en fabulös dag mina vänner så hörs vi lite senare…

1 reaktion på ”Vi har blivit yogisar…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.