SCONES OCH MYS I SENSOMMARVÄDRET

Idag passar vi på att njuta lite extra av den där känslan man får dagarna innan allt rullar igång igen. Det är konstigt men på något vis så ser jag verkligen fram emot varje liten skiftning i livet. När sommarlovet närmar sig så längtar jag ihjäl mig och nu när det snart är skolstart igen så går jag här och småmyser åt det. 
Idag startade vi dagen med att baka scones och mysa lite med fina grannflickan som sovit över. Det är verkligen magiskt att ha en så fin tjej som granne och som dessutom är mitt emellan Filippa och Lovisa i ålder, de leker så galet fint ihop! Nu är vi precis hemkomna från parken då det kom en riktig åskskur… Helt taggade på en brasa störtade vi in här för bara några minuter sedan men nu skiner solen igen, detta galna sensommarväder… 
Scones kanske ni inte direkt behöver recept på men jag kan ju bara varmt rekommendera att baka loss lite för åh så gott det är, här hemma gör vi det på tok för sällan! 
Massa måndagskramar!

1 reaktion på ”SCONES OCH MYS I SENSOMMARVÄDRET”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.