VARDAGSRUM MAKEOVER

Eilersen spider

Eilersen Spider
Tavolo Con Ruote
Tavolo Con Ruote
Ok, så soffbordet skall få en ny plats i ett nytt rum åt tjejerna och vi skall äntligen skaffa ett snyggt till vardagsrummet, det tog bara fyra år 😉 Kommer ihåg att jag sa redan första dagen att det nuvarande inte passade i rummet men sedan har tiden gått, man blir hemmablind och andra saker har prioriterats. Nu däremot är det dags.
Jag har två absoluta favoriter, Tavolo Con Ruote, glasbordet på hjul som jag bara älskade första gången jag såg det… LOVE LOVE LOVE. Här ser ni det hos superduktiga houseofphilia.se. Jag vet inte riktigt vad det är med det men jag gillar enkelheten, det cleana mot de grova hjulen… Att de lyckats bevara en elegans trots att bordet har en modern känsla. Toksnyggt helt enkelt!
Det andra är underbara Eilersens Spider. Fördelen med det bordet är alla utföranden det kommer i. Man väljer själv om man vill ha glas alternativt marmor som dessutom finns i både vit och grön variant. Benen finns i mässing, matt svartlackat stål eller förkromat stål och dessutom i tre olika höjder. Som en bonus gillar jag designen galet mycket, den känns sådär tidlös vilket jag tycker passar så bra här hemma. 
Alla dessa val… Glas eller vit marmor? Glas är oerhört snyggt men kräver ju att jag springer omkring och putsar på hela tiden… Marmor är bättre där, alla fingeravtryck syns inte hela tiden men det är väl kanske inte riktigt lika tidlöst, då menar jag inte själva materialet utan just soffbord i mässing/marmor som det funnits så många varianter av de senaste åren.
Måste åka inte till stan och klämma lite känner jag… Vad tycker ni? Vilket är er favorit?
Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.