INREDNINGSKAOS

Så himla härlig söndag vi har haft! Först brunch med syster och hennes familj som sov över och efter det blev det kalas för Filippa och inredningsfix för oss andra.

Det är verkligen bara  fix ännu och just nu råder den där stormen då det knappt finns en yta som inte ser kaos ut men ge mig några dagar bara så kommer allt falla på plats.

Ni vet den underbara lampan Smycket av Josef Frank som jag budade hem med hjälp av min vinst hos Bukowskis Market… Den var liksom bara startskottet på min lilla myshörna som jag ville skapa i vår matsal. Nu har sittbänken kommit på plats och jag är helt övertygad om att det där kommer att bli en riktig favvohörna! Tänk te, bok och tända ljus… Idag blev det ett glas bubbel istället och så kan det ju också få vara ibland 😉

I Vilhelms rum har jag möblerat om, fixat med ny fullkomligt underbar sänghimmel från Numero 74 och förberett en hel skrälldus med posters som skall upp på väggarna. Återkommer såklart med fler bilder när allt är klart.

Vardagsrummet har också påbörjat sin förvandling men nu är det som sagt mycket påbörjat, massor av kaos och härlig kreativitet i huset och snart kommer resultatet… Hav tålamod!

Ha en riktigt mysig söndagskväll nu!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.