CHARMTROLL I MINA FAVVOSAR

Copyright Kungahuset.se Fotograf Kate Gabor 

Copyright Kungahuset.se Fotograf Kate Gabor 

Copyright Kungahuset.se Fotograf Kate Gabor 

Copyright Kungahuset.se Fotograf Kate Gabor 

Copyright Kungahuset.se Fotograf Kate Gabor 

Copyright Kungahuset.se Fotograf Kate Gabor 

Alltså detta charmtroll! Hur kan man inte inspireras av de här härliga bilderna av H.K.H. Prinsessan Estelle…

Så otroligt roligt att se att hon gillar både jackan och mössan från I Dig Denim.

Jag har ju själv varit alldeles kär i den där jackan sedan jag såg den första gången men den har alltid varit slut i tjejernas storlekar och nu förstår jag varför. Vi släppte dem i butiken för två dagar sedan och de gick väldigt snabbt. Jag har fortfarande ett fåtal kvar i både svart och rosa men är det någon storlek som saknas får ni gärna kontakta mig på hello@decided.se så skall vi se om jag kan beställa fler.

Vad gäller mössan, modell Rufus, är hela familjen superförtjust, den är verkligen underbart fin och passar alla beroende på hur man viker den och vilken färg man väljer… Så himla roligt med sköna detaljer som gör stor skillnad.

Det är verkligen otroligt kul med alla fina barnkläder som levererats de senaste veckorna och nu börjar i alla fall jag att längta efter lite höstväder, blir ju så galet sugen på alla fina outfits både till barnen och mig själv. Spana in alla härliga nyheter på www.decided.se

Önskar er en superhärlig fredag och gör tummen upp precis som den lilla sessan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.