DEN HETA SPEGELN

Just nu är jag inne i en väldigt kreativ fas och idéerna sprutar ut lite för snabbt för mitt eget bästa. En av alla trender som råder just nu är att använda speglar till typ allt. Speglar som konst, som en hel vägg, i taket och ja i princip överallt. Det trodde man inte när den där spegelväggen en gång försvann efter sin peak någon gång på 80-talet att den skulle komma tillbaka igen… Nu tror jag i och för sig att det dröjer innan vi ser den där klassiska med svarta Ikeaploppar men jag kan ha fel 😉

Mitt spegelryck inträffade för någon vecka sedan då jag plötsligt kom på att den här gamla godingen stod i källaren och skräpade. Den spontanköptes till ett av våra badrum även om vi egentligen visste att den inte skulle passa där och sedan dess har den bott i källaren. Jag slet i alla fall upp den och placerade den på vår fotpall bara för att se om jag gillade själva upplägget och jag tror att jag gjorde det, dock inte med en fotpall som underrede.

Mitt i natten när jag inte kunde sova tittade jag därför in på Blocket för att spana efter gamla bord som jag kunde plocka isär och använda väl valda delar av. Högst upp låg en annons som bara legat ute några minuter (skönt att se att jag inte är den enda sömnlösa människa där ute). Ett glasbord med mässingsunderrede som bara kändes så coolt.

När bordet kom hem till oss hoppade därför spegeln upp på spisen och allt bara föll på plats… Det blev så himla bra där och med alldeles ljuvliga höstblommor i vår fina Dagg blev allt perfekt.
Det är kul det där hur saker kan få vandra runt i ett hus innan det hittar sin perfekta plats.

Ha en riktigt skön tisdag nu!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.