MOBILEN ÄR TILLBAKA OCH JAG ÄR ÖVERLYCKLIG ÖVER NYTT MÄRKE I BUTIKEN

Innehåller reklam för min egen butik www.decided.se

Äntligen är min telefon tillbaka och jag fungerar som vanligt igen, allt under kontroll! Här hemma har vi haft en supermysig morgon med lång frukost och häng i glasverandan framför kaminen, vår bästa vän under vinterhalvåret. Efter det packade vi lite varm choklad och kanelknäck till Lovisa som skall till skogen med klassen en liten sväng idag. Tänk vad bra vi har det mitt i vardagen, ibland glömmer jag verkligen bort att njuta av allt det här fantastiska som är vår vardag.

Något annat alldeles fantastiskt och magiskt är att butiken inom kort kommer sälja dessa underbara prints från Mrs Mighetto. Jag har ju redan flera av dessa prints till barnen och när jag såg deras Cirkuskollektion dog jag en smula, den är verkligen fullkomligt ljuvlig! Älskar den och att nu få möjlighet att presentera alla dessa underbara prints för er i min alldeles egna butik känns ju helt otroligt.

Jag är så glad att jag vågade satsa på det här för jag brinner verkligen för vackra saker till barn. Att få skapa harmoniska barnrum där de känner sig trygga, lyckliga och lekfulla är underbart… Att dessutom få klä dem i kläder som får barnens personligheter att lysa igenom och som dessutom är galet vackra och sköna är bara sååå kul!

Hoppas att ni blir lika glada för den här nyheten som jag känner mig just nu!

Lovar att infa er så fort jag har dem i butiken!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.