IT’S A ROYAL DREAM…

Sveriges ledande couturedesigner, Lars Wallin, har tillsammans med Fyrklövern skapat porslinsservisen Royal Dream.

Sitter här och småmyser framför datorn och försöker smälta alla intryck från förra veckans FORMEX. Det var verkligen underbart att se alla fina montrar och härliga våriga detaljer. Färgerna som dominerade var helt klart rosa och grönt i alla toner.

Ibland kan det ju verkligen vara härligt att ta in trenderna ordentligt, våga sig på en tokigt grön tapet eller en maffig rosa soffa och ibland känns det bättre med små detaljer som gör att hemmet sakta vänder sig mot vårsolen och drar sig bort från julen och vinterns lite murrigare färger. Jag tillhör just nu en av de som vill gå all in med något ordentligt men samtidigt snubblade jag över de här underbara tallrikarna från Lars Wallin och insåg hur ljuvligt fint och vårigt det skulle bli med dem i vår matsal… Ser genast en mix av ranunkler, våra gröna Gubistolar, vitt och grönt linne, det rustika bordet och denna uderbara servis… LOVE!

Snart är det dags att ta in våren men jag håller på det lite till… Vill ju inte ta ut allt i förskott…

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.