Idag somnar Axl i rena lakan

Sängen är bäddad med en blandning av Lovely linen och Broste Cph.

Japp, precis som det låter har jag bäddat rent och städat lite i sovrummet. Längtar till sängen redan nu, det finns ingen bättre känsla än att krypa ner bland rena väldoftande lakan. I natt sov jag dessutom på tok för lite då vi var på fest och somnade först vid 02:30. Att Lovisa kom skuttandes redan klockan 06:15 gjorde ju inte saken bättre så nu är jag lite småtrött.

Festen var  för övrigt galet rolig. Det var 50-årsfest med hårdrockstema och jag gick som Axl Rose 😉  Vilka underbara flashbacks från min ungdom jag fick! Guns n’ Roses var den första stora konsert jag gick på. 16 år och med en kropp som en tanig giraffs stod jag längst fram i jeansshorts och en svart- och rödrutig väst och hoppade med armarna i vädret. Efter bara några små skutt hamnade jag under alla storvuxna rockers och blev uppfiskad av en vakt och min fina vän Peter 2 meter. Tyvärr resulterade det i att jag åkte en bra bit bakåt i publikhavet och kunde inte längre killa Axl Rose eller Slash under hakan.

 

 

Roligt hade vi i alla fall och M såg ut precis som jag kan föreställa mig att han gjorde i gymnasiet. För att ytterligare spä på den känslan kom pappa och hämtade oss när festen var slut och körde oss samt våra vänner hem. Precis som då fick han stå ut med fnitter och skvaller 😉 Vilka underbara föräldrar jag har som alltid ställer upp och passar barn, myser, fikar och har det härligt med oss. det är verkligen en lyx att ha dem nära. Nu skall jag bada änglarna och sedan blir det söndagsmys med M.

Ha en mysig kväll!

 

Hur fin är inte den här tunna bomberjackan från Petit by Sofie Schnoor?! Älskar den! Ni hittar den hos oss på Decided och ikväll har vi dessutom ett kanonerbjudande så kika in och fynda!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.