kemisk peeling och dermapen hos bästa stina

Hej på er!

Idag fick jag äntligen fart på mig själv och kom iväg till Stinas nya klinik Improvements By Stina Auer. Jag har träffat Stina tidigare då hon arbetade för Akademikliniken och har stort förtroende för henne. Ni vet hur viktigt det är att känna sig trygg när man skall behandlas oavsett om det gäller ett litet eller stort ingrepp. Det var därför självklart för mig att söka upp Stinas nya klinik när det äntligen var dags att ta tag i den där jobbiga huden igen.

Visst är det konstigt hur vi är skapta. Jag gick igenom hela min tonårsperiod utan att få mer finnar än vad jag kunde räkna upp med hjälp av mina fingrar. Pormaskar var något andra pratade om och som jag bara låtsades veta vad det var för att hänga med i snacket. Mitt enda problem var att jag hade ett une face plus ronde till min annars ganska tunna kropp, något jag nu saknar efter tre barn med efterföljande amningsperioder 😉

När jag blev gravid däremot började galenskapen på riktigt. Jag fick enorma finnar runt hakan och hade stora problem med hormonell acne under många år. När jag träffade Stina för två år sedan hade det börjat lugna sig igen efter Vilhelm men som några av er läst om tidigare har jag varit gravid två gånger efter det vilket tyvärr resulterade i att de stora bölderna kom tillbaka.

Så vad gör man då? Jo jag bad Stina gå på de många ärren och missfärgningarna med en riktig dunderkur, kemisk peeling i kombo med Dermapen! Behandlingen är en tuffare hudbehandling för optimalt resultat av ärr, kollagenstimulering, stora porer och för att få bättre spänst i huden. Alltså wow! Det var ingen myspysbehandling men det är inte det viktiga för mig, jag vill ha resultat. Så, som ni kan se av bilden gav sig Stina på min haka med lite extra frenesi. Resten av ansiktet fick sig också en omgång och nu är det bara att vänta och se. Än så länge liknar jag mest en lite tillstramad tomat men det gör mig å andra sidan väldigt hoppfull. Ni vet, no pain no gain!

Ha en fin kvall nu så lovar jag att återkomma med löpande info om hur den här hudresan går!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.