Gahh – en mus i vårt hus!

Alltså vilken eftermiddag!!! Ok, det här skulle ju bli ett inlägg om hur stark jag kände mig, hur bra jag mått de sista dagarna och hur jag älskar vår Crock-Pot… Ni vet, risgrynsgröt till frukost, sprakande kamin, ren idyll! dessutom skulle jag sätta mig in i Youtubeprojektet och leverera lite på den fronten But no, så blev det inte. Istället bjöd den här eftermiddagen på kaos.

Vid lunch skulle jag slänga ihop lite pasta och när jag letade efter en klämma för att återsluta paketet med ser jag att det ligger små suspekta flagor av något nere i skåpet. Sätter mig på huk för att inspektera det hela när jag hör något prassla framför mig. lyfter blicken och ser hur en mus, EN MUS, kryper upp ur Vilhelms vällingpaket! Alltså om den där kameran hade varit aktiv då så hade jag kunnat bjuda på ett grymt första youtubeinlägg… Jag flyger upp, smäller igen skåpluckan, ringer M (som är på jobbet) och vrålar att vi har en mus i vårt hus! Jag panikskrattar och skriker om vartannat och tårarna bara sprutar! Kan tillägga att jag plötsligt hör hur M:s kollegor skrattar i bakgrunden, har fortfarande inte rett ut om han hade mig på högtalare eller om jag faktiskt skrek så högt att jag hördes ändå.

När jag lugnat ner mig en smula ringer jag till Trygg Hansa som glatt meddelar att de kommer på måndag, inte imorgon utan på måndag. Rusade ner till Ica för att se om de hade råttfällor men icke så nu väntar en vända till K-Rauta.

Vad skall jag säga, det blir inte alltid som man tänkt sig!

Hoppas att ni får en härlig kväll, själv kommer jag ligga och lyssna efter rassel i väggarna, ångest! Jag tar för övrigt med glädje emot tips på hur man motar ut de nya små hyresgästerna 😉

Kram på er!

 

2 reaktioner på ”Gahh – en mus i vårt hus!”

  1. Jag har fått tips på att möss älskar geléhallon och har använt mig av detta med. Mycket snabbt och effektivt att sätta i musfällan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.