Galamiddag och en supertrött mamma

Åh vad jag kommer sakna le petit prince… Tur att han har sina systrar och mormor och morfar som tar hand om honom…

Hej på er!

Det är verkligen inte ofta jag springer ute och busar på kvällarna, är en riktig hemmasittare och jag älskar det! Myskläder, thé och en bok eller film med M är liksom definitionen på den perfekta kvällen för mig. Självklart gillar jag roliga middagar och fester också men just nu med dagar fyllda av väldigt mycket jobb, tre fina barn och ett i magen så känns det där med att lägga fötterna högt och bara vila väldigt lockande.

Med det sagt så bär det av på galamiddag i afton 😉 På något vis skall jag lyckas samla kraft att mingla och njuta bland massa sköna människor som alla jobbar på ett eller annat sätt för en bättre nätvärld. Årets Nätängel 2017 går av stapeln ikväll! Ett event som känns helt rätt att närvara vid.

Med Årets nätängel vill man hylla alla de som dagligen står upp för det allt mer utbredda hatet vi ser på nätet. Man vill uppmärksamma alla de som inte bara pratar och tar avstånd utan också agerar. Alla de som säger ifrån. Att här går gränsen. Men också alla de som bemöter hat och hot utan att själva ta till samma ton. Och inte minst de som dagligen sprider kärlek, glädje och pepp till andra på nätet. Detta pris är för dem.

Ja ni hör, what’s not to like?! Det är bara att ta sig i kragen och se till att inte riva sönder den där kliande magen in public eller somna av antihistaminerna 😉

Hoppas att ni också får en riktigt härlig kväll för det är jag ju övertygad om att jag kommer få bara jag kommer iväg!

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.