Garderober i sikte

Äntligen! Efter veckor av vab, scharlakansfeber, magsjuka, tidigare inspirationsdöd och ”post-tornbyggesutmattning” har vi nya spännande projekt på g 🤩

Här är vårt nuvarande sovrum intill tornet. Det känns både mysigt och rogivande men saknar den förvaring vi så väl behöver.

När vi var klara med tornbygget flyttade Micke och jag in i ett av de gamla barnrummen på övervåningen. Det var egentligen inte tanken men vi ville vara nära vårt nya torn som vi slitit så med och tänkte att det fick vara värt lite kompromisser (läs avsaknad av vettiga garderober). Efter dryga året med några märkliga plast/tyggarderober i badrummet har jag helt gett upp. Tornet kommer vi kunna mysa i ändå men jag kan inte leva utan ett vettigt sovrum med plats för mina kläder. Just nu blir badrummet ockuperat och allt känns kaos.

Vi kände så starkt för det här rummet när det var klart att vi ville ha det nära.

Så projekt nytt sovrum har rullat igång vilket innebär att vi tar över Vilhelms rum medan han flyttar upp i sitt gamla som numera är Lilians och Lilian tar istället över vårt… Hänger ni med 🤪?!

Anledningen till att vi inte bara byter med Vilhelm rakt av är att Lilian är i behov av mer yta än Vilhelm som mest vill få plats med säng, skrivbord (gaminghörna) och ett klädskåp.

Det här är allt gossen behöver i sitt rum om han får bestämma😅

Nu sitter jag därför med tre nya rum som skall fixas 🤩 Så himla härligt! Att äntligen få ett riktigt sovrum igen känns magiskt! Jag ser platsbyggda garderober, en altandörr till en liten plats för kaffe i morgonsolen och gardiner som går från golv till tak… Älskart! Det enda som känns en smula trist är väl att köksrenoveringen ännu en gång kommer få skjutas på framtiden… Men men, saker och ting får ta sin tid helt enkelt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.