Ny webbutik med återbrukad design

Idag vill jag tipsa om en ny, spännande webbutik med enbart återbruksprodukter!  På Remade By trängs gamla espressomaskiner, förbrukade petflaskor, utslitna läderjackor och kasserade konservburkar – i form av ny modern design. En del kända varumärken – som Återbrukshyttan – finns med i sortimentet, men även många nya, spännande.

– Vi drivs av viljan att erbjuda smakfull design som inte gör miljö eller människa illa. Man ska inte behöva kompromissa med stil bara för att man också bryr sig om miljön, säger Emmy Nilsson, som är grundare av Remade By.

Det tycker jag de lyckas med!

Nedan: Ryggsäck av återanvänt läder, vas av omformad flaska, taklampa av tvätmaskinstrumma och vinglas av gammal flaska.
Länk till webbshopen: https://remadeby.comRemade By upcycling

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.