Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Dagens julklappstips 7 dec: Ekologisk parfym

Av Posted on 0 Inga taggar 0
Eau de parfum "Tea Garden", Acorelle.

Eau de parfum ”Tea Garden”, Acorelle.

Dagens tips är Acorelles parfymer, som till 90 % är gjord på eteriska oljor från ekologiska odlingar. Doften ”Tea Garden” är fräsch, med toppnoterna citron, bergamott, kardemumma, mellannoterna te, iris och lavendel samt basnoterna patchouli, läder och cederträ. Mmm…

Precis som många brukar påpeka när det gäller ekologiska hudnära produkter, så stämmer det att vissa ämnen kan orsaka allergiska reaktioner. Är man allergisk mot lavendel bör man undvika produkter med lavendel i.
Samtidigt är överkänslighet mot traditionella parfymer vanligaste kontaktallergin. Man får prova sig fram, dofta och njuta helt enkelt! =)

 

 

No Comments Yet.

What do you think?