Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Fin lyster med Madaras färgade ansiktskräm

Jag använder mig nästan aldrig av foundations och dylikt när jag sminkar mig. Till vardags tycker jag ofta att det räcker med min dagkräm, lite rouge på kinderna och till ögonen någon varm ögonskugga, flytande eyeliner och mascara.

Anledningen är att de flesta foundations jag testat gjort att det känns som att porerna täpps till. Det blir som en kaka på huden.  Jag vet, det finns massor med bra alternativ där ute, om man orkar leta. Men det är ingenting jag prioriterat helt enkelt.

Men så fick jag Madaras ”Moon Flower Rose Beige Tinted Fluid” i present. Och jag måste säga att den verkligen ger mitt ansikte ett lyft. Min hud är ganska ljus och jag klär oftast bäst i varma toner när det gäller make up. Den här färgade ansiktskrämen ger hela ansiktet fin lyster utan att det ser för sminkat ut. Den är relativt lättflytande och doftar fräscht på ett diskret blommigt sätt.

Just nu använder jag den med dagkräm under, men jag tror att det kommer att räcka med enbart Madara-krämen som återfuktare under sommaren. Väl värd att testa, tycker jag!

No Comments Yet.

What do you think?